4 vinkkiä täydellisen venesuojuksen ostamiseen veneellesi

Jotta voisit pitää hyvää huolta veneestäsi, sinun on harkittava venesuojuksen ostamista. Tämä on suojakilpi, joka varmistaa, että veneesi on suojattu monilta eri ongelmilta. Vaikka et ehkä aluksi ymmärrä veneesi suojan arvoa, ymmärrät varmasti, mitä se voi viime kädessä tehdä veneesi hyvinvoinnin hyväksi. Tämä yksinkertainen lisävaruste alentaa veneesi kulumista valtavasti. Kun otetaan huomioon korjauskustannukset, jotka voivat olla tekijä siitä, ettei veneesi ole suojattu, on viisas päätös hankkia sopiva venesuoja.

Kannet voivat tarjota veneellesi useita välttämättömiä etuja

1. Vene pysyy puhtaana ja suojattu lialta ja roskilta

2. Suojaa vedeltä ja kosteudelta

3. Estää hometta ja sientä

4. Suojaa venettä säältä

5. Pidä olennot loitolla veneen ollessa paperitavarassa

6. Vähentää varkauden uhkaa

Kaikilla näillä veneiden käyttötarkoituksilla olet vakuuttunut siitä, että sinun on hankittava se mahdollisimman pian sen sijaan, että jätät venesi avoimeksi kaikenlaisille vaurioille.

1.Veneensuojien laatustandardi:

Hyvälaatuinen veneen kansi olisi ensimmäinen luokka valintaluettelossasi. Toinen tärkeä tekijä on veneen suojuksen kankaan kestävyys ja sen suojaavat ominaisuudet.

2. Oikea koko:

Sinun pitäisi tietää, minkä kokoinen veneesi on. Ostamasi kansi ei saa olla liian löysä tai liian tiukka. Liian löysä ei pysty tiivistämään venettä turvallisesti, ja liian tiukka olisi ongelmallista päästä veneeseen. Paras vaihtoehto olisi hankkia räätälöity kansi, jotta vaaditussa koossa ei ole virheitä.

3. Aurinkosuoja:

Kankaan tulee kestää ja suojata auringon ultraviolettisäteiltä. Jos kansi haalistuu auringonvalon vaikutuksesta, se alkaa pian näyttää vanhalta ja nuhjuiselta. Kannen tulee myös olla hometta ja vettä hylkivä. Jos kansi on huonolaatuinen, sillä ei ole kaikkia näitä suojaominaisuuksia ja koko tarkoitus laittaa kansi veneeseen menetetään.

4. Ihanteellinen paino:

Kevyt venesuojus helpottaa sen käsittelyä itse sen sijaan, että kamppailet raskaan ja hallitsemattoman kanssa. Kannen kiinnityshihnojen tulee olla kovia eivätkä napsahtaa kiinni. Varmista, että venesuojuksellasi on takuu, joten jos se repeytyy, voit aina saada siitä hyvityksen.

Veneen valmistaja voi auttaa sinua siinä, millainen kansi olisi sopiva peite veneellesi. Vaikka useimmat venesuojat ovat kallis ominaisuus, ne ovat hintansa arvoisia rahaa, koska tämä lopulta antaa hyvän suojan veneellesi.

Abhishek on harrastanut veneilyä viimeisten 30 vuoden aikana! Käy hänen verkkosivustollaan [http://www.boating-guru.com] ja lataa ILMAINEN veneilyraportti ja opi hämmästyttäviä veneilyvinkkejä ja temppuja ILMAISEKSI! Löydä myös erinomaisia ​​tapoja rahoittaa veneesi.

Lue myös Veneellä vai ei veneellä?