Bassovene

Kuinka ostaa bassovene 5 yksinkertaisella askeleella

Bassoveneen ostaminen voi joskus tuntua pelottavalta tehtävältä. Valittavana on monia tyylejä, merkkejä ja ominaisuuksia. Seuraavat vaiheet jakavat veneen ostoprosessin viiteen hallittavissa olevaan vaiheeseen.

Määritä budjettisi


Nykypäivän bassoveneet ovat erikoistuneita kalastuslaitteita, joissa on monia innovatiivisia ominaisuuksia. Kun aloitat uuden veneen etsinnän, sinun on opittava, kuinka nämä ominaisuudet vastaavat veneen ostamisbudjettiasi.

Aivan kuten autojen kanssa, saatavilla on monia veneitä, joista jokaisella on havaittu arvo ja jälleenmyyntiarvo. Pidä tämä mielessä, koska saatat saada enemmän venettä dollarillesi vain katsomalla saman veneluokan eri merkkejä. Tällä tavalla saatat pystyä päivittämään muita tärkeitä veneessä olevia laitteita, kuten elektroniikkaasi.

Jos et osta venettä käteisellä, sinun tulee käydä pankissasi varmistaaksesi, kuinka paljon sinut hyväksytään. Tämä auttaa rajaamaan hakua seuraavissa vaiheissa, kun aloitat veneluettelon ominaisuuksien ja hinnan selaamisen.

Luo ominaisuustoivelista


Ensimmäinen asia, joka sinun on harkittava, on se, minkä kokoinen runko ja moottori aiot ostaa. Varastoitko sen ulkona vai autotallissa, jossa sinulla saattaa olla rajallinen tila? Suurempi vene voi mahtua autotalliin, jos siinä on kääntyvä perävaunun kieli. Toinen tärkeä ominaisuus on laadukas uistelumoottori ja sisäinen akkulaturi.

Päätä, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset, ja tarvitsetko suurikokoisia sauvakaappeja. Useimmissa bassoveneissä on portti ja oikeanpuoleinen sauvakaappi sekä 1-2 suurta säilytyslokeroa veneen etuosassa ja 2 pienempää säilytyslaatikkoa takana.

Jos kalastat turnauksissa, elävän kaivon pitäisi olla myös tärkeä ominaisuus. Eri valmistajilla on erikokoisia eläviä kaivoja ja eri asetteluja. Yleensä haluat suuremman kapasiteetin ja syvemmät kaivot veneessäsi pitämään kalasi terveinä.

Hakuluettelot


On monia erinomaisia sivustoja lukemassa käytetyn veneen listat. Tee Internetistä haku “bassoveneiden listat” tai “myytävät bassoveneet”, ja löydät hyviä sivustoja, joissa on laaja valikoima listauksia monista eri osavaltioista. Nämä sivustot päivitetään usein, joten usein tarkistaminen voi maksaa. Jos olet ostamassa uutta venettä, löydät jokaisen valmistajan jälleenmyyjät verkosta.

Katso/koeajo/sertifioi


Kun löydät veneen, joka täyttää ominaisuustietosi ja on budjetillasi, on aika ottaa yhteyttä myyjään ja mennä katsomaan venettä henkilökohtaisesti. Kun vierailet myyjän luona, varmista, että sinulla on luettelo veneeseen liittyvistä kysymyksistä. Haluat ehkä tietää sen takana olevan historian, kuinka monta aiempaa omistajaa sillä oli ja mistä se on peräisin. Voit kysyä veneen huoltohistoriasta ja siitä, kuinka monta tuntia moottori on siinä. Kysy onko veneessä kansi.

Katsokaa itse venettä. Tarkista, että perävaunu ja renkaat ovat hyvässä kunnossa ja että niissä on vararengas. Tarkista rungosta mahdolliset suuret naarmut, naarmut tai hämähäkkihihnat lasikuidulla, koska tämä voi viitata mahdolliseen onnettomuuteen, jossa vene oli. Tarkastele seuraavaksi mattoa, istuimia, valoja ja mittareita varmistaaksesi, että ne kaikki ovat toimintakunnossa . Kaikki kysymykset ja etsiminen voivat estää yllätyksiä ja säästää rahaa, kun joudut vaihtamaan jotain veneen ostamisen jälkeen. Käytetyt veneet eivät ole koskaan täydellisiä, joten käytä parasta harkintaa veneen kunnon määrittämisessä.

Jos mahdollista, pyydä koeajoa varmistaaksesi, että vene toimii odotetulla tavalla. Tarkista, että moottori käy joutokäynnillä hyvin, käy tasaisesti, että ajo on hyvä ja että vene pääsee helposti koneeseen.

Hanki rahoitus ja vakuutus


Nyt kun olet löytänyt veneesi, joka täyttää ominaisuusluettelosi, ja tarkistaa sen henkilökohtaisesti, sinun on nyt sovittava ostohinnasta myyjän kanssa. Voit käyttää muita ilmoituksia ja NADA Boat Guide -hintoja ohjeena hinnasta neuvoteltaessa. Kun olet myyjän kanssa sopinut myyntihinnasta, sinun on mentävä pankkiisi täyttämään rahoitus- ja ostotiedot.

Olet nyt investoinut paljon aikaa ja rahaa uuteen veneeseesi, mutta ennen kuin otat veneen ensimmäistä kertaa ulos, sinulla on oltava venevakuutus. Jotta ymmärrät, mitä kattavuutta tarvitset, lue bassovenevakuutus.