Veneily paljastettu

Ammattilainen voi opettaa sinulle kaiken tämän suuren urheilulajin, jos päätät ottaa tämän harrastuksena. Opetus on välttämätöntä. Veneily -opetus sisältää paljon muutakin kuin vain veneen käyttämisen näyttämistä. Se sisältää myös veneilyn turvallisuuden sekä veneen ja moottorin huollon.

Kun saat veneilyopetusta, opit veneilystä urheiluna, mutta se tekee paljon enemmän puolestasi. Se voi tehdä veneilystä paljon nautinnollisempaa, tehdä sinusta taitavamman kapteenina ja jopa säästää rahaa! Veneenopetuksen saaminen sertifioitujen luokkien kautta voi tarjota sinulle alennuksen veneilyvakuutuksestasi!

On monia paikkoja, joista voit löytää hyvämaineisia veneilyopetuksia. Aloita paikallisesta venesatamasta. Kuten golf -ammattilaiskauppa, venesatamassa on “vene -ammattilainen” henkilökunnassa, joka auttaa sinua mielellään veneilykoulutuksessasi. Monilla venesatamilla on kursseja, joihin voit osallistua paikan päällä ja jotka opettavat sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Elämme Internet -maailmassa. 

Sitten vain sanotaan, että veneilyohjeita on saatavilla verkossa. Veneilyn kaikkien näkökohtien opiskelu nojatuoliltasi on loistava tapa aloittaa. Muista kuitenkin, että sinulla ei ole hyötyä elävältä henkilöltä, joka voi esittää kysymyksiä.

Mitä sinun pitäisi etsiä veneilyopetusluokan valinnassa? Tässä muutamia komponentteja, jotka luokan tulisi sisältää:

* Sertifioidut ohjaajat, joilla on asianmukainen pätevyys

* Veneen käyttö

* Veneen mekaniikka ja huolto

* Veneilyn turvallisuus

* Navigointisäännöt

* Rannikkovartioston vaatimukset turvallisille veneille

* Oikea merimies

Toinen suuri etu veneilykoulutuskurssille on se, että se auttaa sinua saamaan veneilylisenssin. Kuten ajokortin saaminen, sinun on suoritettava testi saadaksesi veneen ajokortin. Kun sinulla on etu luokassa, joka voi opettaa sinulle mitä sinun tarvitsee tietää, valmistaudut parhaalla mahdollisella tavalla.

Veneily -opas kertoo myös, kuinka rekisteröidä veneesi, parhaat veneesi säilytystavat ja veneesi ramppi – kaikki asiat, jotka vastuullisen kipparin pitäisi tietää hyvin. Saat myös parhaat tiedot veneen asianmukaisesta huollosta sekä moottorin peruskorjauksesta.

Kun päätät ohjata omaa alusta, veneilyopetus on tärkeä osa vastuullista kipparia. Hanki niin paljon kuin voit niin usein kuin voit – vaikka olisit kokenut veneilijä. Päivityskurssi matkan varrella ei koskaan satuta. Veneilyopetus on tapa kertoa kaikille “Tiedän mitä teen, ja voit luottaa minuun!”

Veneilyn turvallisuus

Vastuullisessa veneilyssä tärkeintä on aina harjoittaa hyvää veneilyn turvallisuutta. Yhdysvaltain rannikkovartiosto sanoo, että melkein kaikki veneonnettomuudet olisi voitu estää, jos aluksen kapteeni olisi käynyt veneilyturvallisuuskurssin ennen veteen nousua. Veneilyn turvallisuus on vastuullista veneilyä, eikä sitä pidä ottaa kevyesti.

Emme voi mitenkään kattaa kaikkia veneilyn turvallisuuden näkökohtia tässä lyhyessä artikkelissa. Voimme kuitenkin antaa sinulle joitain perusasioita, joista lähteä etsiessäsi vastuullista veneilijää. Mikään ei voi korvata hyvää, sertifioitua veneilyturvallisuuskurssia, jonka opettaa pätevä henkilö, mutta jokaisen on aloitettava jostain!

* Tiedä aina turvallisin etäisyys muista veneistä. Jos joku menee hitaammin kuin sinä ja haluat ohittaa hänet, tiedä miten se tehdään turvallisesti ja asianmukaisella merkinannolla. Veneissä ei ole suuntavaloja, mutta sinun pitäisi tietää, kuinka hälyttää toinen veneilijä, joka ohittaa ne.

* Kun laitat veneen veteen, varmista, että tiedät, miten tämä tehdään nopeasti ja turvallisesti. Veneilyn turvallisuuden on oltava läsnä jo ennen kuin saat aluksesi vesille. Tietäen, miten tämä tehdään oikein, voi tehdä ero ystävällisen ja epäystävällisen veneilyn välillä.

* Jos alkoholi on osa veneretkeäsi, muista olla hyvin tietoinen siitä, mitä alkoholi voi tehdä kehollesi, kun käytät nopeasti liikkuvaa ajoneuvoa vesimuodostuman päällä. Kapteenin tulee käyttää alkoholia kohtuullisesti ennen kaikkea. Suurin osa tänään sattuneista veneonnettomuuksista johtuu suoraan alkoholista. Ole fiksu alkoholin kulutuksessa vedessä.

* Varmista, että kaikilla veneessäsi olevilla ihmisillä on pääsy pelastusliiviin. Älä koskaan anna lapsen olla veneessäsi ilman pelastusliiviä koko ajan. Veden kuolinsyy numero yksi johtuu hukkumisesta. Tämä johtuu siitä, että ihmiset putoavat yli laidan ilman pelastusliiviä. Tämä on kaikkien opettajien painottama veneilyn turvallisuussääntö numero yksi.

* Veneilyn turvallisuus riippuu siitä, että jokainen noudattaa yleisiä etikettisääntöjä, kun olet veden päällä. Vaikka et voi hallita muiden veneilijöiden toimintaa, voit varmasti hallita sitä, mitä teet. Ole aina kohtelias vedessä ja tiedä, että teet osasi suojellaksesi vesiä.

Kuten aiemmin sanoimme, jokaisen veneilijän tulisi todella käydä sertifioitu veneilyturvallisuuskurssi. Sen lisäksi, että veneilyluvan saaminen on helpompaa, olet paljon parempi veneilijä veneilyturvallisuuskurssin jälkeen.

Tutustu laatoihin, jotka voivat olla laaja ja monipuolinen aihe. Huomaa, että kun ryhdyt veneilyurheiluun, tarvitsemasi varusteet ovat niin monimutkaisia ​​tai yksinkertaisia ​​kuin haluat tehdä. Ota selvää, mitä kannattaa etsiä käytetyn veneen ostamisen yhteydessä. 

Lue myös 4 vinkkiä täydellisen venesuojuksen ostamiseen veneellesi